Recensies

★★★★★
5 5 1
Na bij diverse haarwerkspecialisten mijn licht opgestoken te hebben, viel mijn keuze op Pruik bij u thuis in de persoon van Helma Verkampen. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. Mijns inziens grote voordelen (in willekeurige volgorde): 1) Helma komt bij je thuis (what's in a name), 2) ze is enorm flexibel wat betreft het maken van afspraken, 3) ze is een goed luisteraar en denkt met je mee, 4) ze is heel servicegericht en 5) de keuze aan haarwerken is riant.

★★★★★
5 5 1
Minouche heeft mij heel erg geholpen om deze moeilijke tijd een stukje draaglijker te maken. Ze neemt alle tijd voor je en adviseert waar nodig, vanuit haar hart en niet vanuit haar portemonnee. Ik heb nu een pruik, die bij mij past en waar ik mij zeker bij voel.

★★★★★
5 5 1
Ik had een haawwerk gekregen van stichting haarwensen en ik ben 2 keer naar het steunpunt geweest om het te laten knippen maar het was nog steeds niet naar mijn zin en ze konden me niet meer verder helpen en toen ben ik via mijn moeder bij helma verkampen terecht gekomen en zei heeft mij wel zo goed geholpen ze heeft het naar mijn wens geknipt en ik ben echt super blij dankjewel Groetjes anoniem

★★★★★
5 5 1
Mijn mams had door medicijngebruik veel haar verloren en baalde daar ontzettend van omdat ze altijd elke week naar de kapster ging en het steeds dunner werd wilde ze graag een oplossing. ik kende Helma Verkampen al een beetje en wist dat ze pruiken deed adviseren en deskundige hulp geeft. Helma kwam dezelfde week en nog dezelfde week was mijn moeder zo blij met haar nieuwe haar ..Elke dag krijgt ze complimenten dat ze er goed uitziet .Hoe blij kun je iemand maken .Dus mensen met weinig haar of door ziekte of haaruitval enz ...Bij Helma Verkampen ben je op het juiste adres ....Bedankt Helma .x

★★★★☆
4 5 1
Heel goed geholpen door Helma tijdens mijn haarverlies door de chemo.Een goed informatief gesprek gehad.Goed advies tijdens de keuze en bij levering van de pruik.Ook veel keus in mutsjes en bijpassende haarbandjes!Leuke meid waar je je prettig bij voelt.Een aanrader voor iedereen!

★★★★★
5 5 1
Inge van Beek wist precies wat mijn wensen waren en heeft hier prima op ingespeeld. We hebben er een fijn gevoel aan over gehouden.

★★★★★
5 5 1
Inge van Beek wist precies wat mijn wensen waren en heeft hier prima op ingespeeld. We hebben er een fijn gevoel aan over gehouden.

★★★★★
5 5 1
Joyce Moeskops is bijzonder plezierig, kundig, efficient en discreet, Het concept ´thuis´ sprak mij onmiddellijk aan. Joyce is een aantal malen bij mij thuis geweest: voor de intake, om een pruik uit te zoeken, om mijn haar af te knippen en mij ´te leren´ met pruiken en mutsjes om te gaan en nog een keer om wat na te brengen. Ze neemt de tijd en voelt alles goed aan. Ook het moeilijke moment van haar afknippen viel onder haar vaardige handen reuze mee. Niets dan lof.

★★★★★
5 5 1
“I cannot imagine any better service. It was truly superior! love it, nice work Joyce

★★★★★
5 5 1
Namens mijn moeder, mw Spaans-Knoop, 93 jaar, wil ik de complimenten doorgeven voor Joyce Moeskops, haarwerkspecialiste. Mijn moeder is ontzettend blij met haar haarwerk, dat Joyce haar heeft aangemeten. Mijn moeder krijgt ontzettend veel complimenten van haar omgeving! Joyce ondersteunt ook erg goed bij het onderhoud en bij de afhandeling richting verzekering. Ik ben heel blij dat ik haar ¨gevonden heb¨! Dank je wel Joyce!

★★★★★
5 5 1
Pruik bij u thuis is echt een aanrader! Door een auto immuunziekte erg veel haaruitval gehad. Inge is bij mij thuis geweest en samen hebben we verschillende mogelijkheden voor een haarstukje bekeken. Na een paar dagen kwam ze terug met een aantal haarstukjes om te passen en door het deskundige advies van Inge een goede keuze kunnen maken. Ben super blij met mijn haarstukje. Wat een topvrouw, die eerlijk advies geeft, met veel begrip en geduld. Had ik dit maar eerder gedaan!

★★★★★
5 5 1
Inge luistert naar wat je wil en krijgt het gevonden of laat t maken. Ik ben erg blij met m'n pruik, als ik m straks op heb denk iedereen dat ik net naar de kapper ben geweest. Geweldig, goed van model en kleur. Ook de mutsjes zoelen heerlijk zacht. Fijn, zulke service in je eigen huiselijke omgeving

★★★★★
5 5 1
Super tevreden Ben ik met de persoonlijke aandacht en het eerlijke advies dat ik heb gekregen van Joyce. Het haastwerk voelt erg eigen, vooral nu die op maat is gemaakt. Mensen die ik al een tijdje niet heb gezien denken dat ik bij de kapper ben geweest. Een goede prijs kwaliteit verhouding. Het is goed merkbaar dat Joyce haar werk met plezier doet.

★★★★★
5 5 1
Via een folder uit het ziekenhuis ben ik met Joyce in contact gekomen.Ze is de volgende dag al bij mij langs gekomen en heeft begrip voor je situatie, fijn in je eigen omgeving. Ik ben helemaal blij met mijn haar.

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst een haarwerk, kwam terecht bij Angeline. Binnen 2 weken had ik het haarwerk naar mijn keuze. Maar het was nog niet helemaal naar mijn zin en het goed zitten van het haarwerk wat een probleem gaf bij mij. Ik moest er ook heel erg aan wennen, opeens zoveel meer haar! 3x ben ik teruggeweest bij Angeline, kostenloos, net zo lang tot het naar mijn zin was.Superservice!

★★★★★
5 5 1
I cannot imagine any better service. It was truly superior! I felt as if a family member guided me through the entire process that included: arranging an additional coverage from my insurance company, coming to my home with a wide selection of quality wigs that matched my style and colour, giving me 3 weeks to think it over and then coming again on the first sign of my hair fall. My hair was cut the same day and the wig was further adjusted with an eye to every small detail. I was also offered a huge selection of headwear, very stylish, for all occasions, and really comfortable. Next to this, I got a number of valuable practical tips how to wear my new hair and take care of it. I was also called the next day to find out how I felt on the first day in the office and in other public places. I actually felt great. My wig was the best version of my own hair! Now, 2 month later, I got used to it so much that I hardly feel it. The wig breathes and causes zero discomfort. I never thought I would have so much fun in such a hard period of my life. Thank you, Joyce! You have made my cancer journey so much less painful.

★★★★★
5 5 1
Prachtige pruiken in alle prijsklassen en ontzettend goed advies.Joyce je bent een topper! Het thuisbezoek, de vriendelijke haarwerkster en dat er direct bij de zorgverzekeraar wordt gedeclareerd voor de pruik, je hoeft dit niet zelf te doen!

★★★★★
5 5 1
Inge is een fijne vrouw die goed kan luisteren en je op je gemak kan stellen. Gewoon een "heel mooi mens" die haar vak goed verstaat.

★★★★★
5 5 1
Ik ben geholpen door Angeline. Na een eerdere slechte/teleurstellende ervaring met een haarwerk via een heel ander bedrijf, met als gevolg een haarwerk dat ik nog steeds spuuglelijk vind, kwam ik nu via internet uit bij dit bedrijf. Voor mij klinkt bij u thuis als geschikt voor ouderen/gehandicapten ed, maar ik begreep van Angeline dat dit voor alle doelgroepen geldt. In een periode met weinig energie en vele lichamelijke klachten vond ik het erg fijn om ook niet nog te moeten reizen voor een haarwerk. Wat ik verder bijzonder vind en wat maakt dat dit bedrijf zich onderscheidt van anderen is dat ze een voorkeuze maken in haarwerken door samen meerdere catalogi door te nemen en daaruit modellen te bestellen die vrijblijvend gepast kunnen worden. Vaak ben je bij een haarwerker afhankelijk van wat hij/zij in de kast voorradig heeft en kies je ip daaruit. Dit maakt dat de keuzemogelijkheid qua kleur en model veel groter is. Pasbezoek en ook het orienterende bezoek kon op korte termijn gepland worden. Bij het pasbezoek een mooi haarwerk uitgekozen, ben hier nu al 1000000x blijer dan mee dan met het oude exemplaar! Angeline is zeer vriendelijk/behulpzaam en heeft meerdere jaren ervaring in dit werk. Ik ben zeer tevreden!

★★★★★
5 5 1
Dit weekend is Inge langs geweest om de pruik langs te brengen. Wat een top mens! Door mijn kinderen te laten helpen bij het haren knippen was dit - ook voor hun - gewoon een leuke ervaring. En de tips, nou Inge, die helpen! Bedankt, ik kan Pruik bij u Thuis iedereen aanraden!

★★★★★
5 5 1
Joyce is een heel leuk mens en zeer professioneel.!! Ze denkt ook aan de portomonaie van de mensen. Je hoeft maar te bellen en ze komt. Super.!!!

★★★★★
5 5 1
Ik ben heel fijn geholpen door Joyce, goed gesprek, goed advies. fijn en ontspannen in mijn eigen omgeving.

★★★★★
5 5 1
Ik ben enorm tevreden met de mogelijkheid van pruik bij u thuis, het is erg fijn om in je eigen vertrouwde omgeving een keuze te maken omtrent een passende pruik, en ook omdat het contact zo prettig en snel mocht verlopen. Tevens wil ik graag Inge van Beek bedanken voor de enorme service en voor het bijstaan van een toch wel moeilijke beslissing want als het moment komt dat je afscheid moet nemen van je eigen haren is dat toch echt wel een hele stap die je zet maar met haar rust en expertise en tijd maakte Inge dit voor mij zeker een stukje makkelijker. Dank je wel Inge voor alles xx

★★★★★
5 5 1
in een woord : GEWELDIG. Joyce is vandaag bij ons (mijn schoondochter was erbij) thuis geweest en zij is zeer Vakkundig, Vriendelijk, en het voelt gelijk Vertrouwd. De keus was geweldig , ik zag er best wel tegenop maar uiteindelijk was het zelfs moeilijk om te kiezen, zoveel pruiken waren er die goed bij mij paste . Ik had voordat Joyce kwam een foto gemaild en daar heeft ze perfect op ingespeeld qua model en kleur. Volgende week begint mijn chemo en dit bezoek werkt nu al mee aan mijn herstel. Joyce bedankt !

★★★★★
5 5 1
Een aanrader!! Inge van Pruik bij u thuis is hartelijke vakvrouw! Door langdurig medicijngebruik zijn mijn haren heel erg dun geworden. Inge had daar voor mij een goede oplossing voor, een haarstukje wat met enkele klemmetje heel gemakkelijk is vast te zetten! Ik ben erg gelukkig met mijn prachtig glanzend en altijd goed zittend kapsel! Echt Top!

★★★★★
5 5 1
Pruik bij u thuis is een echte aanrader. Het is erg aangenaam dat alles vanuit je eigen huis geregeld wordt. Angeline heeft liefde voor dr vak en het voelt met haar direct vertrouwd. Ze geeft goed advies en je kunt haar altijd bellen. Het was voor mij een behoorlijk ding om als een jonge langharige vrouw mn haar te moeten verliezen, maar de pruik die ik heb is zo mooi en bijna niet van echt te onderscheiden. Top sevice!

★★★★★
5 5 1
Inge geeft goed advies en is zeer vriendelijk. En wat ze zegt doet ze ook, TOP!!

★★★★★
5 5 1
Zeer goede service, pruik is erg mooi. Veel keuze-gelijkheden voor het uitzoeken van een pruik. Prettig dat alles thuis plaatsvindt. Zodra er iets is hoef ik maar te bellen en Joyce is er.

★★★★★
5 5 1
Het eerste gesprek via de telefoon met Joyce was al gezellig, dat gaf een fijn gevoel. Het aanmeten word zeer professioneel gedaan. Als met al kan ik zeggen dat ik een hele speciale Top kapper

★★★★★
5 5 1
Super super goed geholpen door joyce!! Een zeer lieve en gezellige meid en stelde mij erg op me gemak, mijn zus en schoonzus waren hierbij. En ook een zeer mooi super gaaf resultaat nogmaals erg bedankt.