info@pruikbijuthuis.nl

Ervaringen

Ervaringen

Haarverlies is ingrijpend en het dragen van een haarwerk of haarstuk is voor veel mensen een grote stap. Dat begrijpen wij heel goed. Ervaringen van andere mensen kunnen u helpen om ook een haarwerk of haarstuk te dragen en op deze manier uw zelfvertrouwen te vergroten. Wij delen dan ook graag de ervaringen van onze klanten met u.

Ik wil je toch even laten weten dat ik je enorm dankbaar ben op de manier hoe jij me aan een haarwerk hebt geholpen.

De rust die je uitstraalde en het feit dat je me echt het gevoel gaf dat ik ondanks alles toch nog niet alle regie uit handen hoefde te geven.

Super!! Enorm gewaardeerd. Nogmaals bedankt Minouche.

(Heleen)

 

Angeline, ik wil jou heel erg bedanken voor alles rondom mijn eigen haren, haarwerken en mijn ziekte. Dat heeft me heel erg geholpen. Ook hoe je het samen met mijn gezin gedaan hebt, heeft heel veel betekent voor ons en was heel waardevol, helpend en steunde ons in een moeilijke tijd.

(Bianca)

 

Even over Joyce….wat een vakvrouw!!

Behalve haar vakmanschap ook nog een zeer sociaal iemand.

Begrijpt hoe je je voelt; leeft echt met je mee.

Ze weet een vervelende periode in je leven om te draaien. En dat maakt het een stuk draaglijker, zeker omdat je je daarna een stuk zekerder voelt met een haarwerk zo mooi dat niemand het ziet.

Een topper!!! Niet zomaar iemand die een haarstuk aanmeet.

Joyce is meer. Bijna een vriendin die mee denkt.

Ik wens iedereen een Joyce in moeilijke tijden.

(Saskia)

 

 

Helma,  ik wil je laten weten dat ik veel complimenten krijg over het haarwerkje. Dat vind je vast leuk om te horen.

(Trudy)

 

Ik dacht ik laat even iets van me horen. Was al snel aan mijn pruik gewend en iedereen vind hem mooi. En geen koud hoofd meer.

Ook gisteren in het ziekenhuis vonden ze het heel mooi staan.

Ik voel me weer gewoon Marianne!  Heb je kaartje aan mijn mede patiënten gegeven. Top werk Minouche!

(Marianne)

 

In oktober 2021 in contact gekomen met Angeline ivm het aanmeten van een pruik ofwel een haarwerk zoals je het netjes noemt. Dit omdat ik na de behandeling van chemo mijn haar ben verloren.

Angeline komt in mij als professioneel persoon over. Ze is bij ons thuis gekomen heeft duidelijke uitleg geven en meerdere werken laten zien waardoor ik me vertrouwd en ondanks alles prettig en op mijn gemak voelde.

De pruik heeft gelijk vanaf het begin goed gezeten en is niet van echt haar te onderscheiden. Ik raad het iedereen aan die door welke omstandigheden ook een haarwerk nodig heeft om naar Angeline te gaan!

(Wendy)

 

Ik ben nog steeds “blij” met het haarwerk! Ik kwam zondag m’n buurvrouw/vriendin tegen en ze was helemaal ontroerd hoe mooi het is. De overbuurvrouw zei: he Mieke, wat zit je haar leuk. Lekker pittig! Ze wist niet van het ziek zijn.

Ik ben heel erg tevreden hoe je mij hebt geholpen, dank je wel Joyce!

(Mieke)

 

 

Allereerst maar melden dat ik heel veel complimenten krijg over mijn pruik. Vorige week nog twee maal. De mammacareverpleegkundige had niet in de gaten dat ik een pruik draag en de dame van de lingeriewinkel bij wie ik een aangepaste bh kocht, zei eerst na heel goed kijken in de gaten te hebben dat die grijze haren niet van mijzelf zijn. Ik wil maar zeggen, dat je mij prima geholpen hebt. Dank Joyce daarvoor!

(Imke)

 

Bij Angeline voelde ik me direct begrepen en ze is behulpzaam in het meedenken met de klant. Ze is zeer flexibel, vriendelijk, correct en bereid om alles te doen om de juiste pruik te vinden die bij mij past. Een geweldige mooie ervaring bij een lieve vrouw.

(Heleen)

 

Grootste compliment tot nu toe gekregen over mijn haarwerk van een vriendin vanmiddag. Ze zit mij een tijdje aan te kijken en zegt: ïs dit nou een pruik of valt jouw haar gewoon niet uit? Dank je Helma.

(Lidia)

 

Super bedankt voor het prachtige haarwerk, ben er superblij mee, dank je Helma

(Sylivia)