info@pruikbijuthuis.nl

Unieke werkwijze

Unieke werkwijze

De werkwijze van Pruik bij u Thuis is uniek en onderscheidend. Onze haarwerkspecialisten komen namelijk naar u toe. Gewoon bij u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving of, wanneer dit niet mogelijk is, in het ziekenhuis of verzorgingstehuis. Wij luisteren naar uw persoonlijke verhaal en wat uw wensen zijn met betrekking tot het haarwerk of haarstuk. Uiteraard denken wij hierin proactief met u mee, want net als u willen ook onze haarwerkspecialisten dat u straks een mooi haarwerk of haarstuk draagt. Een haarwerk dat u zelfvertrouwen geeft en dat ervoor zorgt dat u zich weer vrouw voelt.

Intake

Nadat u heeft laten weten dat u graag in contact komt met één van de haarwerkspecialisten van Pruik bij u Thuis, nemen wij  snel contact met u op (uiterlijk binnen 48 uur). Het eerste contact dat u met onze haarwerkspecialisten heeft, betreft altijd een intakegesprek. Mede afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeur, vindt dit intakegesprek telefonisch, bij u thuis of op locatie plaats. Tijdens dit gesprek bespreekt de haarwerkspecialist samen met u wat de mogelijkheden zijn. Uw persoonlijke situatie staat hierbij vanzelfsprekend centraal en is altijd het uitgangspunt. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn:

  • Uitleg verschillende soorten haarwerken en/of haarstukken
  • Hoe draagt u het haar graag?
  • Welke kleur moet het haarwerk/haarstuk hebben?
  • Welk bedrag wilt u maximaal bijbetalen? Afhankelijk van uw wensen wordt het haarwerk volledig of gedeeltelijk vergoed door uw zorgverzekering.

Passen en aanmeten van het haarwerk

Op basis van het intakegesprek en uw wensen bestelt de haarwerkspecialist van Pruik bij u Thuis een aantal haarwerken/haarstukken. Deze neemt de haarwerkspecialist vervolgens mee naar u toe om ze te passen. Omdat wij goede contacten onderhouden met de leveranciers van alle bekende haarwerkmerken, komen wij op korte termijn hiervoor al bij u langs. Wij streven ernaar om binnen twee tot drie werkdagen bij u langs te komen voor een passessie.

Uiteindelijk blijft er één haarwerk/haarstuk over. Dit is uiteraard het haarwerk dat u het mooist vindt en dat het best bij u past. Onze haarwerkspecialist optimaliseert de pasvorm van dit haarwerk en knipt het waar nodig bij. Ook geeft zij uitleg en tips over hoe u het haarwerk in goede conditie houdt en hoe het haarwerk of haarstuk op de juiste manier opzet. Eventuele verzorgingsproducten die hiervoor nodig zijn, zijn uiteraard verkrijgbaar via Pruik bij u Thuis. Onze haarwerkspecialist gaat pas weg, wanneer u helemaal tevreden bent over het aangemeten haarwerk.

Goed om te weten

In het geval van haaruitval, bijvoorbeeld door chemotherapie, komt onze haarwerkspecialist zo spoedig mogelijk uw haar kort knippen en uw haarwerk aanmeten.