info@pruikbijuthuis.nl

Over ons

Over ons

Pruik bij u Thuis is een samenwerking van vier zelfstandig ondernemers met liefde voor het vak van haarwerkspecialist. Door samen te werken en de krachten te bundelen, worden gunstige leveringscondities en prijzen bedongen bij leveranciers uit binnen- en buitenland. Elke haarwerkspecialist is kapster en vanuit dit vakgebied is de interesse en passie voor het vak van haarwerkspecialist ontstaan. Alle haarwerkspecialisten van Pruik bij u Thuis hebben vele jaren ervaring en zij verzorgen ook voor u graag een mooi haarwerk of haarstuk.

Met veel plezier stellen de haarwerkspecialisten van Pruik bij u Thuis zich aan u voor.

Minouche de Koff

Geboren en getogen in de Hoeksche Waard ging ik, als derde generatie kapper, op zoek naar verdieping binnen mijn vakgebied. Zo kwam ik in aanraking met de wereld van haarwerken. Een wereld die me intrigeerde en me niet meer los liet. Ik kan gerust zeggen dat ik als haarwerkspecialist mijn passie heb gevonden.

Steeds vaker krijgen vrouwen te maken met haarverlies. Soms blijvend, door alopecia of een andere auto-immuunziekte. Daarnaast krijgen veel vrouwen te maken met tijdelijk haarverlies door bijvoorbeeld chemotherapie. Een andere oorzaak voor haaruitval of dunner wordend haar wordt gevonden in hormonale veranderingen, zoals de overgang deze met zich mee kan brengen. Ook het gebruik van bepaalde medicijnen kan haarverlies tot gevolg hebben.

Ik zet me in voor alle vrouwen die geconfronteerd worden met haarverlies of dunner wordend haar. Samen met u ga ik op zoek naar de voor u best passende oplossing. Net als iedere andere vrouw wilt u er per slot van rekening toch ook goed uitzien?

Met alle plezier bezoek ik u in uw eigen vertrouwde omgeving. Wilt u liever bij mij in de salon afspreken? Dat kan natuurlijk ook, waarbij ik er vanzelfsprekend voor zorg dat uw privacy is gewaarborgd.

Contactgegevens:
Minouche de Koff
T: 06 – 30 10 83 99
E:
minouche@pruikbijuthuis.nl
W:
www.mooibijminouche.nl
Werkgebied: Zuid-Holland

Helma Verkampen

Al meer dan 30 jaar ben ik kapster en visagiste. Dit werk doe ik met heel veel plezier en passie, elke dag weer. Als kapster krijg ik met enige regelmaat te maken met vrouwen en mannen die te kampen hebben met haarverlies. Al dan niet tijdelijk en veroorzaakt door bijvoorbeeld chemotherapie, medicijngebruik of een auto-immuunziekte als alopecia. Haarverlies heeft veel impact op mensen, waarvan een veranderend uiterlijk en verlies van zelfvertrouwen slechts twee voorbeelden zijn.

Omdat ik deze mensen graag wil helpen, ben ik haarwerkspecialist geworden. Een vak waar ik veel voldoening uit haal en dat ik met net zoveel passie doe als mijn werk als kapster/visagiste. Inmiddels mag ik mij alweer meer dan tien jaar erkend haarwerkspecialist noemen. Het is mijn doel om u te helpen met een mooi haarwerk of haarstuk dat uw persoonlijkheid weergeeft. Hierdoor kijkt u weer met zelfvertrouwen in de spiegel.

Ik lever zorg op maat en dat betekent dat ik u een ruime keuze bied aan haarwerken of haarstukken. Kies bijvoorbeeld voor Aziatisch of Europees haar. Of wellicht is synthetisch haar voor u een betere keuze. Natuurlijk help ik u bij het vinden van het haarwerk dat het beste bij u past. Eén ding is zeker en dat is dat ik ook voor u het perfecte haarwerk weet te vinden. Naast een uitgebreid assortiment haarwerken heb ik een groot assortiment mutsjes en adviseer ik u, indien gewenst, over make-up.

Wanneer ik uw haarwerkspecialist mag zijn, dan kom ik bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving. Indien uw gezondheid het niet toelaat dat u thuis bent, bezoek ik u in het verzorgingstehuis. In alle rust luister ik naar uw verhaal en ga ik samen met u op zoek naar het voor u ideale haarwerk of haarstuk.

Contactgegevens:
Helma Verkampen
T: 06 – 51 07 93 42
E:
helma@pruikbijuthuis.nl
Werkgebied: Schijndel en omgeving

Angeline van Heugten

In mijn lange loopbaan als kapster zie ik dat haarverlies steeds vaker voorkomt. Iemand wordt ziek en verliest haar haren door bijvoorbeeld chemo. Of haren worden steeds dunner door bijvoorbeeld de auto-immuunziekte alopecia of medicijngebruik.

Mede hierdoor ben ik mij gaan specialiseren in haarwerken, pruiken en haarstukjes. Heel veel vrouwen die ziek zijn, vinden het fijn om thuis geholpen te worden. Dit begrijp ik heel goed en dus bezoek ik ze meerdere malen thuis in hun eigen vertrouwde omgeving. Als iemand het prettiger vindt om naar de salon te komen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Kiest u voor deze mogelijkheid, dan is de salon is alleen voor u geopend. Op deze manier bent u er zeker van dat uw privacy gewaarborgd is.

Voor welke oplossing u ook kiest; ik ben pas tevreden wanneer u weer met een glimlach in de spiegel kijkt.

Contactgegevens:
Angeline van Heugten
T: 06 – 83 77 52 77
E:
angeline@pruikbijuthuis.nl
Werkgebied: Limburg/Oost Brabant

Joyce Moeskops

Sinds eind 2011 ben ik zelfstandig haarwerkspecialiste. Een vak dat ik met passie en plezier doe. Juist omdat ik weet dat haarverlies veel impact heeft als je ermee te maken krijgt. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk het is om je goed te voelen met een haarwerk of haarstuk. Vrouwen zijn verbaasd hoe mooi en natuurlijk een haarwerk of haarstuk kan zijn. Zo mooi dat mensen vaak niet zien dat je er eentje draagt. En dat vind ik belangrijk. Want een goed aangemeten haarwerk geeft je (zelf)vertrouwen en is niet zichtbaar voor de omgeving.

Naast mijn werk als haarwerkspecialiste ben ik ook actief als vrijwilligster bij ‘Look Good Feel Better’. Deze stichting geeft workshops in ziekenhuizen voor vrouwen die hier behandeld worden vanwege kanker. Ik vind het heel fijn om te zien dat de vrouwen genieten van de gezellige en informatieve workshops. Ik ben hier als haarwerker actief tijdens de make-up sessies omdat ik naast kapster, haarwerkspecialiste en kleurenconsultant ook visagiste ben.

 

Wilt u meer informatie? Dan kunt u mij bereiken op onderstaand telefoonnummer en e-mailadres. Ik help u graag ervaren dat u minder haarzorgen heeft met een mooi en passend haarwerk of haarstuk.

Contactgegevens:
Joyce Moeskops
T: 06 – 36 13 38 96
E:
joyce@pruikbijuthuis.nl
Werkgebied: Noord-Holland/Zuid-Holland/Utrecht/Flevoland/Gelderland