info@pruikbijuthuis.nl

Haarwerken en haarstukken

Haarwerken en haarstukken

Een haarwerk is een uitstekende oplossing als u geconfronteerd wordt met haarverlies. Een mooi haarwerk zorgt ervoor dat u zich prettig(er) voelt en geeft u zelfvertrouwen. We maken onderscheid tussen haarwerken en haarstukken. Een haarstuk is een passende oplossing als het gebied waar het probleem van haarverlies relatief klein is. Een volledig haarwerk is noodzakelijk als het ‘probleemgebied’ te groot is om te bedekken met een haarstuk.

Veelal is een synthetisch haarwerk/haarstuk een mooie en passende oplossing. U kunt echter ook kiezen voor een haarwerk of haarstuk dat gemaakt is van echt haar. Kiest u voor echt haar, dan heeft u vervolgens de keus uit Europees haar of Aziatisch haar. Onze haarwerkspecialisten vertellen u uiteraard graag meer over deze verschillende mogelijkheden. Heeft u uit de zichtzending die u ontvangt een haarwerk/haarstuk gekozen, dan maakt de haarwerkspecialist deze voor u volledig op maat. Knippen en stylen zijn hier uiteraard bij inbegrepen.

Een haarwerk of haarstuk heeft onderhoud en verzorging nodig. Onze haarwerkspecialisten vertellen u hoe u uw haarwerk of haarstuk in goede conditie houdt. Hierbij wordt het binnenwerk van het haarwerk of haarstuk niet uit het oog verloren. Zo geven onze haarwerkspecialisten u bijvoorbeeld advies als u een gevoelige hoofdhuid heeft. De producten die u nodig heeft om uw haarwerk of haarstuk op de juiste wijze te verzorgen, bestelt u eenvoudig via uw haarwerkspecialist. Verder bieden wij u een ruime collectie alternatieve hoofdbedekkingen in de vorm van mutsjes.

Pruik bij u Thuis levert haarwerken en haarstukken van verschillende toonaangevende merken. Door de krachten te bundelen kunnen wij u deze haarwerken en haarstukken tegen scherpe prijzen leveren. Voor meer informatie of een vrijblijvend advies neemt u op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur contact op met de haarwerkspecialist uit uw regio.